tirsdag 10. mars 2015

Wit #65

Oppskriftene er basert på ca 50 liter
Brygget 11. januar 2015, batch nr 2 den dagen

Wit #65

Ingredients
Amt Name Type # %/IBU
14,27 g Calcium Chloride (Mash 60,0 mins) Water Agent 1 -
8,00 kg Pilsner (2 Row) Ger (2,8 EBC) Grain 2 54,4 %
6,70 kg Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) Grain 3 45,6 %
35,00 g Amarillo [11,90 %] - Boil 60,0 min Hop 4 19,2 IBUs
56,00 g Pomeranskall - knust (Boil 5,0 mins) Spice 5 -
50,00 g Coriander Seed (Boil 5,0 mins) Spice 6 -
1,0 pkg SafBrew Specialty Ale (DCL/Fermentis #T-58) [23,66 ml] Yeast 7 -
1,08 g BREWERS CLAREX (Primary 0,0 mins) Fining 8 -
2,16 Items Yeast Nutrient (Primary 0,0 days) Other 9 -

Gravity, Alcohol Content and Color

Bitterness: 19,2 IBUs
Est Color: 7,4 EBC
Measured Original Gravity: 15,000 Plato
Measured Final Gravity: 4,000 Plato
Actual Alcohol by Vol: 6,0 %
Calories: 584,9 kcal/l 

Tilsatt 65 liter varmt vann i berederen, mesketemp 66 grader


Malt veies og knuses
















Jeg endte opp med 54 liter. Den ene dunken ble flasket og den andre havnet på fat.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar