Brygget 4. desember 2014
Amt | Name | Type | # | %/IBU |
---|---|---|---|---|
15,87 kg | Pilsner (2 Row) Ger (2,8 EBC) | Grain | 1 | 91,7 % |
1,44 kg | Pale Malt (2 Row) US (3,9 EBC) | Grain | 2 | 8,3 % |
60,00 g | Citra [14,00 %] - Boil 60,0 min | Hop | 3 | 29,8 IBUs |
144,23 g | Lemongrass (Boil 1,0 mins) | Spice | 4 | - |
43,85 g | Citra [14,00 %] - Steep/Whirlpool 2,0 min | Hop | 5 | 0,9 IBUs |
1,4 pkg | SafBrew Specialty Ale (DCL/Fermentis #T-58) [23,66 ml] | Yeast | 6 | - |
1,50 g | BREWERS CLAREX (Primary 0,0 mins) | Fining | 7 | - |
3,00 Items | Yeast Nutrient (Primary 0,0 days) | Other | 8 | - |
57,69 g | Citra [14,00 %] - Dry Hop 0,0 Days | Hop | 9 | 0,0 IBUs |
57,69 g | Sorachi Ace [12,00 %] - Dry Hop 0,0 Days | Hop | 10 | 0,0 IBUs |
Gravity, Alcohol Content and Color
Est Original Gravity: 12,025
Plato
Est Final Gravity: 3,130 Plato
Estimated Alcohol by Vol: 4,8 %
Bitterness: 30,7 IBUs
Est Color: 6,0 EBC
Est Final Gravity: 3,130 Plato
Estimated Alcohol by Vol: 4,8 %
Bitterness: 30,7 IBUs
Est Color: 6,0 EBC
Measured Original Gravity: 14,300
Plato
Measured Final Gravity: 2,700 Plato
Actual Alcohol by Vol: 6,3 %
Calories: 548,1 kcal/l
Measured Final Gravity: 2,700 Plato
Actual Alcohol by Vol: 6,3 %
Calories: 548,1 kcal/l
Mesk |
Dette ølet brygget jeg også sommeren 2014, det ble utrolig godt og leskende.
Blir temmelig fullt i karet med 85 liter vørter |
Avkjøling er ferdig, viktig å få inn O2 i vørteren |
OG 14,3 P , FG 2,7 P . 74 liter.
Etter utgjæring, ble dunkene satt ut for coldcrash. Temperaturen lå på ca 2 C. Dekket til dunkene slik at de ikke skulle få for mye lys på seg.
Tappet om med sukkerlake og flasket etter 24 timer.
Pale lemongrass fra #54 sommeren 2014 |
Flaskekork label |
Flaske label for jobben |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar